Voit varata myyntipaikan alla olevasta linkistä, puhelimitse 050 472 6677 tai vierailemalla paikan päällä osoitteessa Runeberginkatu 25, 48200 Kotka.

Tutustuthan alla oleviin sopimusehtoihin ennen myyntipaikan varaamista:

Hovinsaaren Kaarikirppis

Hovinsaaren Kaarikirppis Oy on second hand -myymälä, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi.

1. AUKIOLOAJAT 1.7.2022 alkaen:

Ma SULJETTU
Ti-Pe klo 11.00-17.00
La-Su klo 11.00-14.00

Pyhäpäivinä poikkeukselliset aukioloajat. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yhteystiedot:
Hovinsaaren Kaarikirppis
Runeberginkatu 25
48200 Kotka
P. 050 4726677
Sähköposti: info@kaarikirppis.fi
Kotisivut: http://www.kaarikirppis.fi
Facebook: https://www.facebook.com/Kaarikirppis

2. PAIKAN VARAUS
Myyntipaikan voi varata täysi-ikäinen henkilö netissä Kirppari-Kalle -järjestelmän kautta rekisteröitymällä, puhelimitse tai paikan päältä myymälästä aukioloaikojen puitteissa. Myyntipaikan vuokra maksetaan AINA varauksen yhteydessä ja se on sitova. Myyjän ollessa estynyt käyttämään myyntijaksoa, vuokrasummaa ei palauteta. Myyntipäiviksi lasketaan liikkeen aukioloajat, eivätkä mahdolliset kiinniolopäivät lyhennä myyntijaksoa.

Kirppari-Kallen omilla sivuilla myyjä voi tarkistaa myyntijakson ajankohdan, hinnoitella myyntiin tulevat tuotteet, seurata myyntiä varatun myyntijakson aikana sekä päivittää omia tietoja.

3. MYYNTIPAIKAT
– Myyntipöytä ( 3 eri hyllytasoa ) + rekki yht. 24.50 € / viikko (7 vrk), 3.50 € /pvä
– Puuhylly ( 3 eri hyllytasoa ) 19.50 € / viikko (7 vrk), ~ 2.80 € / pvä
– Erilliset rekkipaikat (vain vaatteiden ja kenkien myyntiin) 10.00 € / viikko (7 vrk), ~ 1.50 €
/ pvä
Myymälän kiinniolopäivät ovat maksuttomia, varaus siirtyy seuraavalle päivälle.

Hinnoittelu sis. alv. 24%. Mikäli alv % muuttuu, muuttuu vastaavan myyntipaikan hinta kulloinkin voimassa olevan alv % mukaisesti. 1.7.2020 alkaen provisio 3% tilityksen
loppusummasta.

Myytävät tuotteet pidetään AINOASTAAN siihen varatulla alueella. Myyntipaikkojen
lattiatilat ja käytävät sekä poistumistiet on pidettävä EHDOTTOMASTI tyhjinä tavarasta

paloturvallisuussyistä. Kuljetuslaatikoiden ym. pussien säilyttäminen myyntipaikoilla on kielletty. Omia hyllyjä, tasoja, telineitä, isoja tuotteita jne. EI SAA sijoittaa  lattiatiloihin. Huonekalujen ja isompien tuotteiden myynti on kielletty liiketilassamme.

Kaarikirppis Oy:llä on oikeus siivota ja hävittää myyntipaikalta kaikki ylimääräinen pois.

Hintatarrat, hälyttimet, nuppineulat ja vaateripustimet kuuluvat paikkavuokraan.

Erillisiä rekkipaikkoja ei tule laittaa liian täyteen, sillä rekki ei kestä liiallista kuormitusta. Liian täysinäiset myyntipaikat voivat olla myynnin este. Myyntipaikkoja voi täydentää
myyntijakson aikana.

Lisäksi myyntipaikka on pidettävä siistinä koko myyntijakson ajan.

4. MYYTÄVÄT TUOTTEET

Tuotteet tulee olla ehjiä, asiallisia, myytäväksi kelpaavia. Mikäli tuote on rikkinäinen tai viallinen, on siitä ilmoitettava erillisellä lapulla tai tekstillä hintalapussa. Tahallisesti viallisten tuotteiden myyminen ehjinä on kielletty. Piraattituotteiden, aikuisviihteen, vaarallisten aineiden, aseiden, päihteiden, lääkkeiden, elintarvikkeiden, huonekalujen, isojen tavaroiden, varastetun tavaran sekä toisen omaisuuden myyminen on kielletty. Myyjä vakuuttaa omistusoikeutensa myytävään tavaraan. Väärinkäytöksistä ilmoitamme poliisille.

Mikäli myyjä tuo kiellettyjä tuotteita myyntiin ja aiheuttaa niillä henkilö- tai esinevahinkoa, on myyjä täysin korvausvelvollinen haitasta.

5. HINNOITTELU
Tuotteet hinnoitellaan AINA Kaarikirppiksen omilla tarrahintalapuilla. Tuotteiden hinnoittelun voi tehdä joko käsin kirjoittamalla tai netissä Kirppari Kalle -järjestelmässä. Hintamerkinnät tulee olla selkeät ja helposti luettavissa (merkki, malli, koko, väri).  KAIKKI viivakoodilliset hintalaput tulostetaan AINA  kaarikirppiksellä.

Tuotteen hinnan muuttuessa tai myyntipaikan/varausjakson vaihtuessa laitetaan AINA uusi viivakoodillinen  tarrahintalappu. Hintalaputtomia tuotteita EI voi myydä.

Tarrahintalaput voidaan kiinnittää tuotteisiin nuppi- ja  hakaneuloilla, langalla tai teipillä pysyvyyden lisäämiseksi. Myyjä voi noutaa viivakoodilliset tarrahintalaput ennakkoon tai ostaa erikseen hintalappujen postituspalvelun.

Pöytävuokraan kuuluvat hintalaput sekä hälyttimet.

Tuotteet on mahdollista asettaa alennusmyyntiin. Tällöin myyjän ilmoittama alennusprosentti asetetaan myymälän kassajärjestelmään myyjän oman asiakkuuden alle. Alennusmyynti koskee kaikkia myyjän myynnissä olevia tuotteita. Alennusprosenttia ei ole mahdollista asettaa myyntipaikkakohtaisesti.


6. TUOTESUOJAUS

Liiketilassamme on käytössä tuotesuojausjärjestelmä hälytysportteineen, tallentava kameravalvonta sekä alueella vartiointi. Tuotteisiin saa hälyttimiä kassalta. Ilmoitamme kaikki varkaustapaukset poliisille.

Hovinsaaren Kaarikirppis Oy ei vastaa asiakkaiden myytävistä/ kadonneista/ varastetuista tuotteista eikä tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon,  ilkivallan, murron tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa (force major).

7. VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

8. MYYNNIN ALOITUS

Tavaroita voi tuoda varausta edeltävänä iltana:
TI- PE Klo 16.30-17.00
LA- SU Klo 13.30-14.00
sekä koko varatun myyntiajan puitteissa myymälän aukioloaikana.

9. MYYNNIN LOPETUS

Myyntipaikan tyhjennys
TI- PE Klo 16.30 mennessä
LA-SU Klo 13.30 mennessä
Myynnin lopetus tapahtuu AINA kassan kautta ilmoittautumalla.

Mikäli myyjä ei tyhjennä myyntipaikkaansa määräaikaan mennessä, Kaarikirppis Oy veloittaa 20.00 euron tyhjennysmaksun, joka voidaan pidättää myyjän myyntituloista. Myös muut Kaarikirppis Oy:lle kuuluvat maksut voidaan pidättää myyntituloista.

Tuotteita saattaa eksyä toisille myyntipaikoille. Myyntijakson aikana sekä päättyessä on myyjän hyvä kiertää liiketila mahdollisten eksyneiden tuotteiden varalta.

10. TILITYKSET

Myyntitulot tilitetään myyjälle viimeistään neljäntoista (14) arkipäivän kuluessa lopputilityksen tekemisestä  myyntijakson päätyttyä. Myyjä vastaa ilmoittamastaan pankkitilistä.

Alle 100 euron myyntituotot voidaan maksaa käteisellä  myyntijakson päätyttyä. Huom! Ei välitilityksiä.

Tilityksen yhteydessä on esitettävä voimassa oleva henkilöllisyystodistus.

Mahdolliset juhlapyhät ja pankkien meistä riippumattomista syistä, milloin pankkien rahaliikenne ei toimi, maksetaan lopputilitys niin pian kuin se on mahdollista (force major).
Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson  loppumista, asiakkaalle suoritetaan lopputilitys, mutta paikkavuokrasta ei makseta hyvitystä.

Myyntituottoja säilytetään yksi (1) kuukausi myyntijakson päätyttyä.

Varatessaan myyntipaikan myyjä sitoutuu noudattamaan Hovinsaaren Kaarikirppis Oy:n ohjeita ja sääntöjä.  Sopimusrikkomuksesta Kaarikirppiksellä on oikeus purkaa myyjän asiakkuus.

Kunnioitamme toiminnassamme hyvää myyntietiikkaa, sekä yleisiä järjestyssääntöjä.

Hovinsaaren Kaarikirppis Oy pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.